Can Gülmezgil'nden ilk yarı değerlendirmesi

 Can Gülmezgil

En yakın rakibimize 7 puan fark yapmamız önemli başarıdır”








_____________________________________/ Önder BALIKÇI

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sona eren sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Gülmezgil, Yönetim Kurulu Üyesi Bora Keskinler ile birlikte, Bandırmaspor Kulübü tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bordo-beyazlı takımın, ilk yarıyı, en yakın rakibinden 7 puan önde bitirmesinin önemli bir başarı olduğuna dikkati çekerken, şunları söyledi:

İlk yarıda, sakat oyuncularımızın fazlalığı, belimizi büktü. Yoksa, puan farkını daha da açabilirdik. Ara transfer döneminin de çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Ara transfer hem riskli, hem de pahalıdır. Ancak, uzun süre izlediğimiz oyuncuları kadromuza kattık. Onların, zamanla takıma uyum sağlamalarıyla başarı çizgimizin daha da artacağına inanıyorum. İlk yarıda bir diğer zorluluğumuz, antrenman yapacak saha sıkıntımız oldu. Yapım çalışmaları süren antrenman sahalarımızın tamamlanmaması nedeniyle ilk yarı boyunca antrenmanlarımızı, Karacabey Stadı'nda yapmak zorunda kaldık. İlk yarıda, seyircimizin, stadımızı doldurmamasına üzüldük. Şampiyonluğa oynayan bir takımın, ilk yarı maçlarını ortalama 1500 kişinin izlemesi şaşırtıcıdır.”

Bandırmaspor'un, son olarak kadrosuna Bucaspor'lu Onur Çubukçu'yu kattığını vurgulayan Gülmezgil, Sağ ve sol açıkta oynayan bu futbolcuyla 2,5 yıllık sözleşme imzaladık” dedi.

Gülmezgil, pazar günü İstanbul'da, Sarıyer ile oynayacakları ikinci yarının ilk  maçına, Bandırmaspor taraftarlarının ve İstanbul'da bulunan Bandırmalıların ilgi göstereceklerine inandığını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı